Etusivulle »TIEDOTTEET


12.03.2019
Nyt voit varata kuvausajan verkossa

12.03.2019
Nyt voit varata kuvausajan verkossa

24.01.2017
Olemme jatkossa Mehiläinen-Tomodent


01.09.2016
Oireeton tulehdus on terveysriski

Suurimmalla osalla aikuisista on suussaan jokin krooninen tulehdus. Hoitamattomat hammasperäiset tulehdukset voivat levittää suun bakteereita verenkierron mukana kehon muihin osiin ja lisätä esimerkiksi sepelvaltimotaudin riskiä. Tulehdukset ovat usein oireettomia ja paljastuvat vasta röntgentutkimuksessa.

Tulehdusten löytäminen ja hoitaminen on jokaisen yleisterveyden kannalta tärkeää. Hammas- ja suusairauksien hoidon merkitys korostuu erityisesti sydän- ja syöpäsairailla, diabeetikoilla sekä keinonivelleikkauksiin menevillä sekä potilailla, joilla on vastustuskykyä alentava lääkitys.

Röntgentutkimus paljastaa oireettomat tulehdukset 

Panoraamatutkimuksella saadaan tärkeää tietoa suun tulehduksista. Se on osa hyvää hampaiston perushoitoa ja täydentää hammaslääkärin tekemää suun tutkimusta. Tulehdusten lisäksi panoraamatutkimuksella saadaan tärkeää tietoa myös karieksesta, puhkeamattomista hampaista sekä poskionteloiden ja leukojen kunnosta.

Tomodent on tunnettu tarkoista hampaiston ja suun röntgentutkimuksista. Kuvauksiin Tomodentiin pääsee helposti ja vastaukset saa nopeasti. Lisätietoa saat hammaslääkäriltäsi sekä Tomodentista.


Röntgenkuvaus ja analysointi.